*

 

Andra tjänster

Utbildningar, workshops och seminarier

Du satser din tid och din organisations satsar pengar. Då är det min uppgift att du får med dig kunskaper som är användbara direkt. Under tjugofem år har jag bedrivit utbildningar och kurser. Senaste sex åren har jag utvecklat kurser som passar dig som vill utveckla ditt yttre och ditt inre ledarskap. Mitt angreppssätt är praktiskt och konstruktivt blandat med teori. Målet är att allt du lär in ska kunna användas praktiskt direkt efter kursen.

Alla utbildningar och workshops genomförs med upplevelsebaserad inlärning där insikt och aktivt positivt lärande ingår. Gällande skräddarsydda utbildningar, workshops och seminarier kontakta mig för vidare diskussion.


Coachande färdigheter i praktiken


Utbildningen vänder sig i första hand till personer med ledaransvar. Den passar också utmärkt till dig som vill utveckla din kundkommunikation. Under de sex år som utbildningen drivits och utvecklats för totalt ca 200 chefer och projektledare, har den fått höga och positiva utvärderingar. Den uppskattning som deltagarna uttrycker gör att den nu också läggs ut som öppen utbildning för första gången.
Läs mer - öppna/dölj >>


Personligt Ledarskap


En till två dagars workshop - Att veta vad du verkligen vill är första steget mot att kunna leda andra samt ett tillfredsställande liv. Dagarna syftar till att deltagarna genom ökad självkännedom blir mer klar över - Vad de verkligen vill, - Vem de vill vara och - Hur de ska nå dit.
Intresserad? - Ring eller e-posta så berättar jag mer!

DuoCoaching

Nu erbjuder jag DuoCoaching som är ett koncept speciellt utformat för er som delar ledarskap. Läs mer på duocoaching.se.

DuoCoaching används effektivt:
- Vid delat/gemenskamt ledarskap
- Vid introduktion av ny medarbetare
- När kollegor vill kommunicera effektivare
- För att öka lönsamhet, försäljning och resultat
- För att lösa befintliga samarbetsproblem

Kontakta mig för mer information.


Processledning


Kortare eller längre uppdrag där en utomstående processledare krävs för att föra grupper framåt i dialoger, visionsarbeten etc.

Alla workshops och kurser genomförs med upplevelsebaserad inlärning där insikt och aktivt positivt lärande ingår. För mer information om skräddarsydda workshops, utbildningar och seminarier kontakta mig för vidare diskussion.


Verktyga

DISC 24x7
DISC är ett effektivt verktyg för att skapa en självinsikt kring beteende och kommunikation. DISC 24x7 används som individ-, grupp- eller parananys. Verktyget genomförs på både svenska och engelska. Läs mer på DISC Assessment 23x7.

Certifierad handledare av studiematerialet - "..och hur är det med dig själv?"
- Studiematerialet används för bland annat teambuilding, i lärargrupper, inom högskolor/universitet som stöd för doktorander samt för rehabilitering av utbrända och långtidsarbetslösa.

Familjemönster - Genogram
- Ett sätt att beskriva varifrån vi kommer och vart vi är på väg. Egentligen en typ av släktkarta som vi kan fylla i med uppgifter för att se efter vad det finns för genomgående mönster familjemedlemmarna emellan. Mer intressant om utgångspunkten för den teori jag använder mig av finns att läsa på hemsidan för Bowens Föreningen.

 

 

Daniel Keller, Jylland

Pågående

Individuell coaching och handledning
- chefer och ledare
- verksamhetsansvariga
- medarbetere
- coacher

- privatpersoner

Grupphandledning
Handledning för projekt- och verksamhetsansvariga.

Kurs i Coachande färdigheter och kommunikation
praktiken
CoachÅrligen återkommande chafsutveckling inom Sandvikens kommun. Kontakta mig gärna för mer information.


Gästlärare Högskolan i Gävle
Coaching 7,5 p.

 

 

Keller Coach AB +46(0)70-692 85 06, +46(0)290-850 03 - birgitta@kellercoach.se
Besök: Första Magasinsgatan 3, Gävle - Post: Långnäsvägen 22 - 813 91 Hofors