*

 

Andra tjänster

Utbildningar, workshops och seminarier

Du satsar din tid och din organisation satsar pengar. Då är det min uppgift att se till att du får med dig kunskaper som är användbara direkt. Under trettio år har jag bedrivit utbildningar och kurser. Senaste femton åren har jag utvecklat motoder och kurser som passar dig som vill utveckla ditt yttre och ditt inre ledarskap. Mitt angreppssätt är praktiskt och konstruktivt blandat med teori. Målet är att allt du lär in ska kunna användas praktiskt direkt efter kursen.

Alla utbildningar och workshops genomförs med upplevelsebaserad inlärning där insikt och aktivt positivt lärande ingår. Gällande skräddarsydda utbildningar, workshops och seminarier kontakta mig för vidare diskussion.


Coachande färdigheter i praktiken


Utbildningen vänder sig i första hand till personer med ledaransvar. Den passar också utmärkt till dig som vill utveckla din kundkommunikation. Under de sex år som utbildningen drivits och utvecklats för totalt ca 200 chefer och projektledare, har den fått höga och positiva utvärderingar. Den uppskattning som deltagarna uttrycker gör att den nu också läggs ut som öppen utbildning för första gången.
Läs mer - öppna/dölj >>


Personligt Ledarskap


En till två dagars workshop - Att veta vad du verkligen vill är första steget mot att kunna leda andra samt ett tillfredsställande liv. Dagarna syftar till att deltagarna genom ökad självkännedom blir mer klar över - Vad de verkligen vill, - Vem de vill vara och - Hur de ska nå dit.
Intresserad? - Ring eller e-posta så berättar jag mer!


Verktyg bland annata

DISC
DISC är ett effektivt verktyg för att skapa en självinsikt kring beteende och kommunikation. DISC deluxe används som individ-, grupp- eller parananys. Verktyget genomförs på både svenska och engelska. Läs mer på DISC deluxe Assessment.

Andningsträning
Som andningsinstruktör hjälper jag dig att träna dig till en bättre vardagsandning.
Läs mer på medvetenandning.se.

Familjemönster - Genogram
- Ett sätt att beskriva varifrån vi kommer och vart vi är på väg. Egentligen en typ av släktkarta som vi kan fylla i med uppgifter för att se efter vad det finns för genomgående mönster familjemedlemmarna emellan. Mer intressant om utgångspunkten för den teori jag använder mig av finns att läsa på hemsidan för Bowens Föreningen.

 

 

Daniel
                 Keller, Jylland

Pågående

Individuell coaching och handledning
- chefer och ledare
- verksamhetsansvariga
- medarbetere
- coacher

- privatpersoner

Kurs i Coachande färdigheter och kommunikation
praktiken
Årligen återkommande chafsutveckling inom Sandvikens kommun. Kontakta mig gärna för mer information.


Gästlärare Högskolan i Gävle
Coaching 7,5 p.

 

 

Keller Coach AB +46(0)70-692 85 06, birgitta@kellercoach.se
Besök: Drottninggatan 28, Gävle - Post: Krusbärsvägen 22 - 806 37 Gävle